Kategorije
Košarica

BANČNO NAKAZILOVse potrebne podatke za plačilo prejmete po elektronski pošti v obliki predračuna.

Plačilo je potrebno izvesti preden so artikli odposlani.

Plačilo lahko izvedete v vaši spletni banki, ali osebno na kateri koli banki ali pošti v Sloveniji. V kolikor nakazilo izvajate iz tujine to lahko izvedete na katerikoli banki, pazite le da bo transakcija na našem računu zabeležena v valuti predračuna. Je najpogosteje uporabljena možnost za plačilo kupljenega blaga v naši spletni trgovini, saj je varna, cenovno najugodnejša in enostavna. Transakcija predračuna mora biti zabeležena na računu ponudnika najkasneje v dveh delovnih dneh za artikle na zalogi oziroma ne kasneje kot naslednji delovni dan za blago dobavljeno po izrecnem naročilu stranke. Pri plačilu je obvezno navesti točen sklic, saj se lahko v nasprotnem primeru odprema naročila zamakne. Dobavni rok prične teči z dnem zabeleženja sredstev na našem računu.

PAYPAL in KREDITNE KARTICE


Plačilo je navoljo za naročila do 500 EUR skupne vrednosti. Pri plačevanju preko sistema PayPal boste preusmerjeni na spletno stran za plačevanje, kjer sledite nadaljnjim navodilom ter zaključite plačilo. Provizija za plačilo s PayPal-om je sestavljena iz dveh delov. Fiksni del znaša 0,35 EUR (neto), temu pa se prišteje še variabilni del 3,4% (neto) na celotno vrednost naročila vrednosti nakupa vključno na poštnino in davek. Provizijo plača kupec.

Plačilni sistem PayPal omogoča tudi plačilo kreditnimi karticami Visa, MasterCard, American Express in Discover, za kar ni potrebno imeti PayPal računa.

Spletna banka PayPal deluje v angleškem jeziku.

PayPal plačilni sistem je varen. Prejemniku plačila niso vidni vaši bančni podatki. V primeru plačila s kreditno kartico ne vidimo občutljivih podatkov o vaši plačilni kartici.

PLAČILO PO POVZETJU

 

SAMO ZA DOSTAVO PO SLOVENIJI ZA NAKUPE DO 750 EUR

NAROČILO

CENA*

do 98,00 EUR1,05 EUR
od 98,00 do 501,00 EUR1,07% od vrednosti
nad 501,00 EUR5,36 EUR + 0,30% vrednosti

Naročeno blago plačate z gotovino, ob dostavi na vaš naslov ali na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. K stroškom pakiranja in stroškom pošiljanja se v primeru izbire te možnosti prišteje še strošek 1,50 EUR. Poleg tega Vam bo Pošta Slovenije ob dostavi poleg že zaračunanih stroškov dostave z naše strani zaračunala tudi provizijo za plačilo plačilnega naloga po svojem aktualnem ceniku. Objavljene cene so veljavne na dan objave pogojev. Cene se lahko brez opozorila spremenijo. Cenik za plačilo UPN obrazca je informativnega značaja. Storitev je zaračuna s strani Pošte Slovenije po njihovem trenutno veljavnem ceniku - "Cenik drugih storitev".

KDO LAHKO NAROČI DOSTAVO S PLAČILOM PO POVZETJU?

V naši trgovini te uporabnike imenujemo + uporabniki.

Zaradi plačilne nediscipline na področju plačil po povzetju je možnost plačila ob dostavi na voljo le za registrirane uporabnike spletne trgovine, ki so pri nas uspešno opravili vsaj en nakup, so prevzeli vse pošiljke in so vsa plačila opravili v pogodbenem roku. Velja zgolj ob nakupu artiklov iz zaloge. V KOLIKOR SE VAM OB ZAKLJUČKU NAROČILA NE PRIKAŽE OPCIJA PLAČILA PO POVZETJU IN IZPOLNJUJETE PREJ OMENJENE POGOJE NAS PROSIMO KONTAKTIRAJTE, IN V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU VAM BOMO TO MOŽNOST OMOGOČILI.

Možnosti plačila


Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke, ki vam omogočajo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. V kolikor nadaljujete z uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih si lahko preberete v zavihku zasebnost in piškotki.