Kategorije
Košarica
Cenjene stranke obveščamo, da bomo s ponedeljkom ponovno razširili ponudbo artiklov, katerih v času ukrepov ni bilo mogoče kupiti.

Od 1. do 5. junija zbiramo naročila za dobavo artiklov Leuchtturm (katalog), dobavljivih po naročilu. Dobava bo predvidoma v 2. tednu junija.


Avstralija | Au

Avstralija je tako ime najmanjše celine na svetu, kot tudi kratko ime države Avstralska zveza. Avstralska zveza je po površini šesta največja država na svetu, edina, ki v celoti zavzema kakšno celino, in največja v regiji Avstralazija.


Glavno mesto: Canberra
VIR: WIKIPEDIJA


Avstralija: 5 AUD 2017 - 1/20 oz .9999 Au BU - Lunar II - Rooster (PETELIN) Avstralija: 5 AUD 2017 - 1/20 oz .9999 Au BU - Lunar II - Rooster (PETELIN)
Novo Au
Še en v vrsti čudovitih motivov iz avstralske serije Lunar II, v znamenju kitajskega horoskopa s podobo petelina. Zlatnik vsebuje 1/20 oz t .9999 zlataKovanci so pakirani v zaščitne kapsuleKovanec je uradno plačilno sredstvo potrjen s strani avstrals..
Trenutno nedobavljivo
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)
Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke, s pomočjo katerih vam omogočamo prijetno uporabniško izkušnjo. V kolikor nadaljujete z uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih si lahko preberete v zavihku zasebnost in piškotki.