Kategorije
Košarica

Somalija | Ag

Somalija je obmorska država v Vzhodni Afriki, ki na severu meji na Adenski zaliv, na vzhodu na Indijski ocean, na jugozahodu na Kenijo, na zahodu na Etiopijo in na severozahodu na Džibuti.

Glavno mesto: Mogadiš

VIR: WIKIPEDIJAČudovit srebrnik, drugi v seriji African WIldlife - Leopard, s podobo leoparda in letnico kovanja 2019. Kovanec ima na eni strani upodobljenoega leopard z mladičem. Nad njim se nahaja napis serije "AFRICAN WILDLIFE". Levo spodaj je napis "LEOPARD"...
Na voljo
24,50 EUR
Neto cena: 24,50 EUR
Čudovit srebrnik s podobo somalijskega slona z letnico 2019. Slon velja za največjo in najtežjo kopensko žival na našem planetu. Kovanec ima upodobljeno podobo slona ob reki. Nad to čudovito podobo se nahaja napis serije "AFRICAN WILDLIFE". Levo sp..
Na voljo
20,50 EUR
Neto cena: 20,50 EUR
Čudovit srebrnik s podobo somalijskega slona z letnico 2018 ima na kovancu upodobljeno glavo te veličastne živali. Slon velja za največjo in najtežjo kopensko žival na našem planetu. Kovanec ima upodobljen glavo slona z dvignjenim rilcem. Na desni ..
Na voljo
21,50 EUR
Neto cena: 21,50 EUR
Kovanec izdelan v tehniki visokega sijaja in posebni tehniki visokega reliefa. Kovanec je pakiran v zaščitno kapsulo in ima poleg embalaže priložen tudi certifikat avtentičnosti. Kovanec je kovan iz .9999 srebraNaklada kovancev je le 1000 primerkov..
Na voljo
99,95 EUR
Neto cena: 99,95 EUR
Kovanec izdelan v tehniki visokega sijaja in posebni tehniki visokega reliefa. Kovanec je pakiran v zaščitno kapsulo in ima poleg embalaže priložen tudi certifikat avtentičnosti. Kovanec je kovan iz .9999 srebraNaklada kovancev je le 500 primerkov..
Na voljo
199,95 EUR
Neto cena: 199,95 EUR
Kovanec izdelan v tehniki visokega sijaja in posebni tehniki visokega reliefa. Kovanec je pakiran v zaščitno kapsulo in ima poleg embalaže priložen tudi certifikat avtentičnosti. Kovanec je kovan iz .999 srebraNaklada kovancev je le 1000 primerkov..
Na voljo
150,00 EUR
Neto cena: 150,00 EUR
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)
Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke, ki vam omogočajo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. V kolikor nadaljujete z uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih si lahko preberete v zavihku zasebnost in piškotki.