Kategorije
Košarica
Cenjene stranke obveščamo, da bomo s ponedeljkom ponovno razširili ponudbo artiklov, katerih v času ukrepov ni bilo mogoče kupiti.

Od 1. do 5. junija zbiramo naročila za dobavo artiklov Leuchtturm (katalog), dobavljivih po naročilu. Dobava bo predvidoma v 2. tednu junija.


Kanada | Ag

Kanada je najsevernejša obmorska država v Severni Ameriki in meji na ZDA tako na severozahodu kot tudi na jugu. Država se razteguje od Atlantskega oceana na vzhodu do Tihega oceana na zahodu.
Glavno mesto:
Ottawa
VIR: WIKIPEDIJA


Kanada: 5 CAD 2019 - 1oz .9999 Ag BU - Predator series - Grizzly (grizli - medved) Kanada: 5 CAD 2019 - 1oz .9999 Ag BU - Predator series - Grizzly (grizli - medved)
VSAJ 25 KOVANCEV Ag  1oz
Četrti kovanec iz kanadske serije Plenilci z motivom grizlija. Vsak kovanec iz serije je omejen z naklado maksimalno 1000000 primerkov.Vsak kovanec ima na strani s plenilcem varnostni element v obliki javorjevega lista z lasersko gravirano številko, ..
Trenutno nedobavljivo
Kanada: 20 CAD 2014 - 1 oz .999 Ag PP HOLOGRAM - A Story of the Northern Lights - Howling Wolf | Elizabeth II Kanada: 20 CAD 2014 - 1 oz .999 Ag PP HOLOGRAM - A Story of the Northern Lights - Howling Wolf | Elizabeth II
Ag  1oz
Podoba volka iz severa upodobljena v čudoviti a kruti zimski pokrajini. Severni sij ujet v vsem svojem sijaju v obliki holograma na tem prečudovitem kovancu iz serije "A Story of the Northen Lights" kar v prevodu pomeni zgodba severnih luči. Kovanec ..
Trenutno nedobavljivo
Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)
Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke, s pomočjo katerih vam omogočamo prijetno uporabniško izkušnjo. V kolikor nadaljujete z uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih si lahko preberete v zavihku zasebnost in piškotki.