Kategorije
Košarica

Wedge Tailed Eagle- serija

Že šesti kovanec iz serije Wedge Tailed Eagle z letnico kovanja 2019. Srebrnik je mase 1 oz in je pakiran v zaščitno kapsulo že v kovnici. V letu 2014 je kovnica Perth Mint predstavila prvi kovanec iz serije Wedge tailed Eagle - repati orel.Naklada š..
Po naročilu
Kovanec s podobo orla, kovan v tehniki visokega sijaja in posebni tehniki visokega reliefa. Kovanec je pakiran v zaščitno kapsulo in ima poleg embalaže priložen tudi oštevilčen certifikat avtentičnosti. Kovanec je kovan iz .999 srebraNaklada kovancev..
Na voljo
175,00 EUR
Neto cena: 175,00 EUR
V letu 2014 je kovnica Perth Mint predstavila čudovit kovanec mase 1oz t iz srebra čistine .999 in motivom "Wedge-Tailed Eagle", v prevodu repati orel. To veličastno podobo orla tik pred pristankom na veji je na kovancu upodobil priznani medaljer Joh..
Na voljo
49,95 EUR
Neto cena: 49,95 EUR
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)
Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke, ki vam omogočajo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. V kolikor nadaljujete z uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih si lahko preberete v zavihku zasebnost in piškotki.