Kategorije
Košarica

Kangaroo - serija

Srebrnik iz kovnice Royal Australian Mint s podobo avstralskega kenguruja. Kovanci so pakirani v zaščitne kapsule že v kovnici in so kovani v tehniki "Frosted Uncirculated".Kovanec je četrti v seriji v prevodu imenovani spremembe letnih časov (Se..
PO NAROČILU
Kovanec podobo kenguruja, prikazuje to veličastno avstralsko žival v vseh podobah pri skoku. Kovanec je kovan v tehniki visokega sijaja in posebni tehniki visokega reliefa. Kovanec je pakiran v zaščitno kapsulo in ima poleg embalaže priložen tudi ošt..
Na voljo
65,00 EUR 69,95 EUR
Neto cena: 65,00 EUR
Čudovit kovanec z motivom kengeruja nakovan v tehniki visokega sijaja. Kovance kuje avstralska kovnica Royal Australian Mint. Kovanec ima premer 40 mm, je mase 1ozt in je izdelan iz 99,9% čistega srebra. Kovancu je priložen certifikat avtentičnosti i..
Na voljo
50,00 EUR
Neto cena: 50,00 EUR
Kovanec ima mlečne madeže, ki so razvidni iz fotografij.Čudovit kovanec s podobo kenguruja v sušni, s soncem obsijani avstralski divjini. Pred kengurujem je njegova senca, za kengurujem pa sredi pustinje stoji mlin na veter.Kovanec nosi privy oznako ..
Na voljo
59,95 EUR 89,95 EUR
Neto cena: 59,95 EUR
Kovanec z motivom kengeruja nakovan v tehniki visokega sijaja. Kovance kuje avstralska kovnica Royal Australian Mint. Kovanec ima premer 40 mm, je mase 1ozt in je izdelan iz 99,9% čistega srebra...
Prodano
Kovanec iz serije kenguru iz leta 1998. Kovanec je pakiran v zaščitno kapsulo.Kovanec vsebuje 1 oz t .999 srebra.Naklada le 49,398 kovancev.Kovanec je uradno plačilno sredstvo...
Na voljo
39,95 EUR
Neto cena: 39,95 EUR
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)
Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke, ki vam omogočajo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. V kolikor nadaljujete z uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih si lahko preberete v zavihku zasebnost in piškotki.