Kategorije
Košarica
Cenjene stranke obveščamo, da bomo s ponedeljkom ponovno razširili ponudbo artiklov, katerih v času ukrepov ni bilo mogoče kupiti.

Od 1. do 5. junija zbiramo naročila za dobavo artiklov Leuchtturm (katalog), dobavljivih po naročilu. Dobava bo predvidoma v 2. tednu junija.


Kangaroo - serija

Avstralija: 1 AUD 2019 - 1oz .999 Ag BU - Kangaroo (RAM) Avstralija: 1 AUD 2019 - 1oz .999 Ag BU - Kangaroo (RAM)
Ag  1oz
Srebrnik iz kovnice Royal Australian Mint s podobo avstralskega kenguruja. Kovanci so pakirani v zaščitne kapsule že v kovnici in so kovani v tehniki "Frosted Uncirculated".Kovanec je četrti v seriji v prevodu imenovani spremembe letnih časov (Se..
Trenutno nedobavljivo
Avstralija: 1 AUD 2014 - 1 oz .999 Ag PP VISOKI RELIEF - 30th anniversary of the 1$ coin - Kangaroo | Elizabeth II
Ag  1oz
Kovanec podobo kenguruja, prikazuje to veličastno avstralsko žival v vseh podobah pri skoku. Kovanec je kovan v tehniki visokega sijaja in posebni tehniki visokega reliefa. Kovanec je pakiran v zaščitno kapsulo in ima poleg embalaže priložen tudi ošt..
Trenutno nedobavljivo
Avstralija: 1 AUD 2013 - 1oz .999 Ag PP - Kangaroo (RAM) | Elizabeth II Avstralija: 1 AUD 2013 - 1oz .999 Ag PP - Kangaroo (RAM) | Elizabeth II
Ag  1oz
Čudovit kovanec z motivom kengeruja nakovan v tehniki visokega sijaja. Kovance kuje avstralska kovnica Royal Australian Mint. Kovanec ima premer 40 mm, je mase 1ozt in je izdelan iz 99,9% čistega srebra. Kovancu je priložen certifikat avtentičnosti i..
Trenutno nedobavljivo
Avstralija: 1 AUD 2014 - 1oz .999 Ag PP - Kangaroo (RAM) - F15 Privy | Elizabeth II Avstralija: 1 AUD 2014 - 1oz .999 Ag PP - Kangaroo (RAM) - F15 Privy | Elizabeth II
Ag  1oz
Kovanec ima mlečne madeže, ki so razvidni iz fotografij.Čudovit kovanec s podobo kenguruja v sušni, s soncem obsijani avstralski divjini. Pred kengurujem je njegova senca, za kengurujem pa sredi pustinje stoji mlin na veter.Kovanec nosi privy oznako ..
Trenutno nedobavljivo
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)
Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke, s pomočjo katerih vam omogočamo prijetno uporabniško izkušnjo. V kolikor nadaljujete z uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih si lahko preberete v zavihku zasebnost in piškotki.