Kategorije
Košarica

UNIVERZIADA 87 Zagreb - Yugoslavia

Kupujete artikel na fotografiji.

UNIVERZIADA 87 Zagreb - Yugoslavia

  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Šifra: XX1026220400X000306
  • Stroški pošiljanja niso vključeni v ceno artikla.
    Masa predvidena za dostavo je :
    0.021kg
  • DDV: 22% / Splošna stopnja: .
18,30 EUR
Neto cena: 15,00 EUR

 

Opombe
Pozor: Prisotne lasnice, ki niso vidne na fotografiji., Prstni odtis
STANJE KOVANCA Artikel se prodaja kot artikel v rabljenem stanju. To pomeni da je lahko vzet iz obtoka ali iz zbirke. Za podrobnosti si prosimo oglejte fotografije. Te so od dejanskega artikla katerega kupujete.
Značilnosti artikla
Dejanska masa 13.00 g
Leto 1987
Država /
Orientacija
Pakiranje Zaščitna kapsula
Dejanska fotografija? Da
Napišite svoje mnenje
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro

Trudimo se Vam zagotoviti kar se da prijetno uporabniško izkušnjo, vendar ne moremo garantirati, da so podatki objavljeni na spletni strani v vsakem trenutku točni in popolni. Na fotografijah in v opisu skušamo prikazati dejansko stanje vsakega artikla in izpolniti vaša pričakovanja. Fotografije so ravno za ta namen narejene z veliko povečavo, ne pa za ustvarjanje napačne predstave o velikosti artikla. Zaradi specifične osvetlitve potrebne za prikaz dejanskega stanja kovanca, so lahko vidne podrobnosti, napake in odstopanja v barvi, ki s prostim očesom in ob drugačnih svetlobnih pogojih niso vidni. Fotografija artikla je zajeta pod določenim kotom, zato lahko pride do odstopanj v barvnem odtenku in nekaterih podrobnostih, v kolikor se zorni kot gledanja na artikel spremeni. Hvala za vaše razumevanje.

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke, ki vam omogočajo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. V kolikor nadaljujete z uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih si lahko preberete v zavihku zasebnost in piškotki.