Kategorije
Košarica

Egipt: 1/2 Pound 1958 - .875 Au | U.A.R. Founding


Kupujete artikel na fotografiji.

Egipt: 1/2 Pound 1958 - .875 Au | U.A.R. Founding

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Šifra: EG1060110100X000419
 • Stroški pošiljanja niso vključeni v ceno artikla.
  Masa predvidena za dostavo je :
  0.004kg
 • DDV je obračunan skladno s 102. in 104. členom ZDDV-1,
  ter skladno s 110. členom ZDDV-1 ni izkazan posebej.
  Posebna ureditev: "Zbirke in starine":
  .
220,00 EUR
Neto cena: 220,00 EUR

 

Opombe
Pozor: Prisotne lasnice, ki niso vidne na fotografiji.
STANJE KOVANCA Kovanec se prodaja kot kovanec v rabljenem stanju. To pomeni da je lahko vzet iz obtoka ali iz numizmatične zbirke. Za podrobnosti si prosimo oglejte fotografije. Te so od dejanskega kovanca katerega kupujete.
Značilnosti artikla
Kovina Zlato (Au)
Stopnja čistosti (% čistosti) 875
Dejanska masa 4,25 g
Leto 1958
Država Egipt
Nominala 1/2 Pound
Premer 20 mm
Orientacija
Pakiranje /
Dejanska fotografija? Da
Napišite svoje mnenje
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro

Trudimo se Vam zagotoviti kar se da prijetno uporabniško izkušnjo, vendar ne moremo garantirati, da so podatki objavljeni na spletni strani v vsakem trenutku točni in popolni. Na fotografijah in v opisu skušamo prikazati dejansko stanje vsakega artikla in izpolniti vaša pričakovanja. Fotografije so ravno za ta namen narejene z veliko povečavo, ne pa za ustvarjanje napačne predstave o velikosti artikla. Zaradi specifične osvetlitve potrebne za prikaz dejanskega stanja kovanca, so lahko vidne podrobnosti, napake in odstopanja v barvi, ki s prostim očesom in ob drugačnih svetlobnih pogojih niso vidni. Fotografija artikla je zajeta pod določenim kotom, zato lahko pride do odstopanj v barvnem odtenku in nekaterih podrobnostih, v kolikor se zorni kot gledanja na artikel spremeni. Hvala za vaše razumevanje.

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke, ki vam omogočajo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. V kolikor nadaljujete z uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih si lahko preberete v zavihku zasebnost in piškotki.