Kategorije
Košarica

Cenjene stranke obveščamo, da bo zaradi stavke poštnih delavcev moten prenos pošiljk z odkupnino, kar se bo odrazilo v daljših rokih prenosov omenjenih pošiljk. Prenos ostalih pošiljk bo zaenkrat potekal nemoteno. Moteno bo tudi plačevanje UPN nalogov, zato Vam svetujemo, da za plačilo predračunov uporabite spletno bančništvo ali obiščete izbrano banko. Hvala za razumevanje.

Mošnjiček: 12X17 cm - RDEČ | Darilna embalaža

Mošnjiček: 12X17 cm - RDEČ | Darilna embalaža


Ste kupili kovanec in ga želite podariti, pa ne veste kako bi ga zavili, da bi v trenutku predaje obdarovancu prinesel trenutek radovednosti, vznemirjenja, mističnosti in pričakovanja?

Uporabite mošnjiček. Mošnjički se že od nekdaj uporabljali za hranjenje srebrnikov, zlatnikov in drugih dragocenosti. V mošnjičku bo obdarovanec lahko tudi naprej hranil darilo in ta bo predstavljal svojevrstno zaščito kovanca pred zunanjimi mehanskimi vplivi.


V tej ponudbi je mošnjiček rdeče barve, zunanje dimenzije 12X17 cm (
± 1cm). Priporočamo ga za kovance do premera 10 cm (vključno z zaščitno kapsulo) ali za šatulje manjših dimenzij. Za mošnjičke drugih barv in dimenzij si oglejte še našo ostalo ponudbo.

Barvni odtenek lahko odstopa od odtenka na fotografiji.

Mošnjiček: 12X17 cm - RDEČ | Darilna embalaža
  • ● Dobavljivost: Na zalogi
  • ● Šifra artikla: POPOUCH_12X17_Red_001
  • ● Masa uporabljena za izračun stroškov dostave: 0.004kg
  • ● DDV: 22% / Splošna stopnja: .
1,50 EUR
Neto cena: 1,23 EUR

● Cena ne vključuje stroškov dostave.

 

Trudimo se Vam zagotoviti kar se da prijetno uporabniško izkušnjo, vendar ne moremo garantirati, da so podatki objavljeni na spletni strani v vsakem trenutku točni in popolni. Na fotografijah in v opisu skušamo prikazati dejansko stanje vsakega artikla in izpolniti vaša pričakovanja. Fotografije so ravno za ta namen narejene z veliko povečavo, ne pa za ustvarjanje napačne predstave o velikosti artikla. Zaradi specifične osvetlitve potrebne za prikaz dejanskega stanja kovanca, so lahko vidne podrobnosti, napake in odstopanja v barvi, ki s prostim očesom in ob drugačnih svetlobnih pogojih niso vidni. Fotografija artikla je zajeta pod določenim kotom, zato lahko pride do odstopanj v barvnem odtenku in nekaterih podrobnostih, v kolikor se zorni kot gledanja na artikel spremeni. Hvala za vaše razumevanje.

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke, ki vam omogočajo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. V kolikor nadaljujete z uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih si lahko preberete v zavihku zasebnost in piškotki.