Kategorije
Košarica

Cenjene stranke obveščamo, da bo zaradi stavke poštnih delavcev moten prenos pošiljk z odkupnino, kar se bo odrazilo v daljših rokih prenosov omenjenih pošiljk. Prenos ostalih pošiljk naj bi potekal znotraj zakonskega roka za izvajanje poštnih storitev. Moteno bo tudi plačevanje UPN nalogov, zato Vam svetujemo, da za plačilo predračunov uporabite spletno bančništvo ali obiščete izbrano banko. Hvala za razumevanje.

Leuchtturm: Matrix 20 mm - bela

Leuchtturm: Matrix 20 mm - bela
Leuchtturm


Samolepilni okvirčki MATRIX za kovance v beli barvi nudijo optimalno zaščito za vaš kovanec. Izdelani so iz trdega kartona, brez kemičnih mehčal. Folija ima sloj proti bleščanju.

Vstavljanje kovanca je enostavno. Postavite kovanec v odprtino in stisnite obe strani okvirčka čvrsto skupaj.

Samolepilni okvirček predstavlja varno in neprodušno zaprto okolje za vaš kovanec.

Zunanja dimenzija okvirčka je 50 X 50 mm (2 X 2").


Leuchtturm: Matrix 20 mm - bela
  • ● Dobavljivost: PO NAROČILU
  • ● Šifra artikla: matrix200
  • ● Masa uporabljena za izračun stroškov dostave: 0.003kg
  • ● DDV: 22% / Splošna stopnja: .
10 ali več 0,24 EUR
25 ali več 0,18 EUR
100 ali več 0,15 EUR
1000 ali več 0,13 EUR

 

Značilnosti artikla
Primerno za kovance do:20 mm

Trudimo se Vam zagotoviti kar se da prijetno uporabniško izkušnjo, vendar ne moremo garantirati, da so podatki objavljeni na spletni strani v vsakem trenutku točni in popolni. Na fotografijah in v opisu skušamo prikazati dejansko stanje vsakega artikla in izpolniti vaša pričakovanja. Fotografije so ravno za ta namen narejene z veliko povečavo, ne pa za ustvarjanje napačne predstave o velikosti artikla. Zaradi specifične osvetlitve potrebne za prikaz dejanskega stanja kovanca, so lahko vidne podrobnosti, napake in odstopanja v barvi, ki s prostim očesom in ob drugačnih svetlobnih pogojih niso vidni. Fotografija artikla je zajeta pod določenim kotom, zato lahko pride do odstopanj v barvnem odtenku in nekaterih podrobnostih, v kolikor se zorni kot gledanja na artikel spremeni. Hvala za vaše razumevanje.

Oznake: leuchtturm: , matrix , bela
Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke, ki vam omogočajo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. V kolikor nadaljujete z uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih si lahko preberete v zavihku zasebnost in piškotki.