Kategorije
Košarica

Obveščamo Vas, da bodo vsa naročila predvidena za odpremo v petek, 22.3.2019, zaradi odsotnosti odposlana v ponedeljek, 25.3.2019. Hvala za razumevanje.

Kanada | Ag

Kanada je najsevernejša obmorska država v Severni Ameriki in meji na ZDA tako na severozahodu kot tudi na jugu. Država se razteguje od Atlantskega oceana na vzhodu do Tihega oceana na zahodu.
Glavno mesto:
Ottawa
VIR: WIKIPEDIJA


Podoba volka iz severa upodobljena v čudoviti a kruti zimski pokrajini. Severni sij ujet v vsem svojem sijaju v obliki holograma na tem prečudovitem kovancu iz serije "A Story of the Northen Lights" kar v prevodu pomeni zgodba severnih luči. Kovanec ..
Na voljo
99,95 EUR
Neto cena: 99,95 EUR
Kovance Maple Leaf, v prevodu javorjev list, kujejo od leta 1988 in velja za enega prvih naložbenih 1 oz t srebrnikov. Kovanci imajo od leta 2014 dodanih več varnostnih elementov, kar otežuje njihovo ponarejanje. Vsak kovanec ima tako poleg simbola ..
Na voljo
19,95 EUR
Neto cena: 19,95 EUR
Kupujete kovanec na fotografiji...
Na voljo
1,50 EUR
Neto cena: 1,50 EUR
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)
Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke, ki vam omogočajo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. V kolikor nadaljujete z uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih si lahko preberete v zavihku zasebnost in piškotki.