Plačila

 

Kako lahko plačate naročeno blago?

 

Predračun:

 

Kupnino za naročeno blago in dostavo lahko poravnate po predračunu na naš transakcijski račun. Pri plačevanju preko Univerzalnega plačilnega naloga (UPN) se v referenci sklicujte na številko ponudbe. Navodila za nakazilo prejmete na e-mail naslov po oddanem naročilu v potrditvenem sporočilu, ko potrdimo da so artikli dobavljivi.

Dobavni rok prične teči z dnem prejema sredstev na naš račun.

Kako izpolniti UPN obrazec:

                -   PODATKE JE POTREBNO PRILAGODITI PODATKOM V PREJETEM PREDRAČUNU

                -   PODATKI SO ENAKI V VSAKEM PLAČILNEM NALOGU

 

PayPal :

 

Kupnino za naročene artikle in dostavo lahko poravnate na naš transakcijski račun preko spletne banke Paypal.
Denar pošljete na naš osebni elektronski Paypal naslov: paypal@numiklik.com oz. plačilo izvedete ob oddaji naročila v spletni trgovini NUMIKLIK. Pri plačilu z plačilnim sistemom PayPal kupec krije vse stroške plačilnega prometa, zato je h končnemu znesku potrebno prišteti še 4,9 %.
Plačevanje preko sistema PayPal velja za zelo varnega. Transakcijo lahko opravite tudi preko plačilnih kartic Visa, Mastercard, American Express. Spletna banka PayPal deluje v angleškem jeziku.

Dobavni rok za naročene in plačane artikle prične teči z dnem prejema sredstev na naš račun.

Gotovina:

Plačilo z gotovino se opravi ob osebnem prevzemu blaga. Ker trgovine v fizični obliki nimamo, nudimo osebni prevzem zgolj za nakupe nad 250€. Ko kupnina "v košarici" preseže 250.00 € izberite možnost osebnega prevzema in gotovinskega plačila. Po obdelavi naročila vam pošljemo elektronsko obvestilo ali vas pokličemo za dogovor o prevzemu. Ker artiklov iz varnostnih razlogov ne hranimo na sedežu podjetja, se bomo hkrati dogovorili o terminu prevzema.