Leichtturm

Prikaži:
Razvrsti po:
Rokavice - 100% bombaž - Bež (PAR) -25 %

Rokavice - 100% bombaž - Bež (PAR)

Rokavice za rokovanje s kovanci. Izdelane so iz 100% nebeljenega bombaža. Univerzalna velikost. ..

3,95 EUR 2,95 EUR


Na zalogi

Lupa - ROSEWOOD 50 (3X) Ni na zalogi

Lupa - ROSEWOOD 50 (3X)

Povečevalno steklo premera 50 mm s 3 X povečavo. Leča je izdelana iz stekla, okvir je pozlačen. ..

Ni na zalogi
Pladenj za kovance L - 24 polj - 1 PLADENJ - MODER Ni na zalogi

Pladenj za kovance L - 24 polj - 1 PLADENJ - MODER

Pladenj za shranjevanje kovancev proizvajalca Leuchtturm. Pladen ima 24 polj, v katere lahko shranite kovance do premera 47 mm.V kompletu je 1 pladenj. ..

Ni na zalogi
Pladenj za kovance L - 24 polj - 2 PLADNJA - MODRA Ni na zalogi

Pladenj za kovance L - 24 polj - 2 PLADNJA - MODRA

Pladenj za shranjevanje kovancev proizvajalca Leuchtturm. Pladen ima 24 polj, v katere lahko shranite kovance do premera 47 mm.V kompletu sta 2 pladnja. ..

Ni na zalogi
Leuchtturm: ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule 40 mm - 10 KOS

Prileganje:   Srebrnik 1 oz. Panda, Kangaroo (RAM), ... .Leuchtturm (Lighthouse) ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule za kovance brez roba so izdelane iz posebnega na praske odpornega transparentnega akrila (PMMA). Kapsule ULTRA PREMIUM so trenutno na voljo z notranjim premerom od 17 do 41 mm. Za lažje razdvajanje kapsule pri vstavljanju kovanca je na robu prisotna zareza.Zaščitne kapsule Leuchtturm PREMIUM ULTRA imajo dimenzije identične dimenzijam kapsul Leuchtturm CAPS, zaradi če..

3,95 EUR


Na zalogi

Leuchtturm: ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule 41 mm - 10 KOS

Prileganje:   Srebrnik 1 oz. USA Eagle, 1 oz. Koala, 1 oz. Kookaburra, 1 oz. LIbertad, ...Leuchtturm (Lighthouse) ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule za kovance brez roba so izdelane iz posebnega na praske odpornega transparentnega akrila (PMMA). Kapsule ULTRA PREMIUM so trenutno na voljo z notranjim premerom od 17 do 41 mm. Za lažje razdvajanje kapsule pri vstavljanju kovanca je na robu prisotna zareza.Zaščitne kapsule Leuchtturm PREMIUM ULTRA imajo dimenzije identične dimenzijam ..

3,95 EUR


Na zalogi

Leuchtturm: ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule 39 mm - 10 KOS Ni na zalogi

Leuchtturm: ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule 39 mm - 10 KOS

Prileganje:   Zlatnik Lunar II 1oz, Zlatnik in srebrnik Somalia Elephant, Srebrnik Noah Ark, ...Leuchtturm (Lighthouse) ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule za kovance brez roba so izdelane iz posebnega na praske odpornega transparentnega akrila (PMMA). Kapsule ULTRA PREMIUM so trenutno na voljo z notranjim premerom od 17 do 41 mm. Za lažje razdvajanje kapsule pri vstavljanju kovanca je na robu prisotna zareza.Zaščitne kapsule Leuchtturm PREMIUM ULTRA imajo dimenzije identične dimenz..

Ni na zalogi
Leuchtturm: ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule 38 mm - 10 KOS

Prileganje:   Srebrnik 1 oz. Kanadski Javorjev List, ...Leuchtturm (Lighthouse) ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule za kovance brez roba so izdelane iz posebnega na praske odpornega transparentnega akrila (PMMA). Kapsule ULTRA PREMIUM so trenutno na voljo z notranjim premerom od 17 do 41 mm. Za lažje razdvajanje kapsule pri vstavljanju kovanca je na robu prisotna zareza.Zaščitne kapsule Leuchtturm PREMIUM ULTRA imajo dimenzije identične dimenzijam kapsul Leuchtturm CAPS, zaradi čes..

3,95 EUR


Na zalogi

Leuchtturm: ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule 37 mm - 10 KOS

Prileganje:   Zlatnik in srebrnik 1 oz. Dunajski FIlharmonik, ...Leuchtturm (Lighthouse) ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule za kovance brez roba so izdelane iz posebnega na praske odpornega transparentnega akrila (PMMA). Kapsule ULTRA PREMIUM so trenutno na voljo z notranjim premerom od 17 do 41 mm. Za lažje razdvajanje kapsule pri vstavljanju kovanca je na robu prisotna zareza.Zaščitne kapsule Leuchtturm PREMIUM ULTRA imajo dimenzije identične dimenzijam kapsul Leuchtturm CAPS, z..

3,95 EUR


Na zalogi

Leuchtturm: ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule 36 mm - 10 KOS

Prileganje:   5 Rubel, ... Leuchtturm (Lighthouse) ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule za kovance brez roba so izdelane iz posebnega na praske odpornega transparentnega akrila (PMMA). Kapsule ULTRA PREMIUM so trenutno na voljo z notranjim premerom od 17 do 41 mm. Za lažje razdvajanje kapsule pri vstavljanju kovanca je na robu prisotna zareza.Zaščitne kapsule Leuchtturm PREMIUM ULTRA imajo dimenzije identične dimenzijam kapsul Leuchtturm CAPS, zaradi česar so kompatibilne z vso osta..

3,95 EUR


Na zalogi

Leuchtturm: ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule 35 mm - 10 KOS

Prileganje:  3 SCHILLINGS, ... Leuchtturm (Lighthouse) ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule za kovance brez roba so izdelane iz posebnega na praske odpornega transparentnega akrila (PMMA). Kapsule ULTRA PREMIUM so trenutno na voljo z notranjim premerom od 17 do 41 mm. Za lažje razdvajanje kapsule pri vstavljanju kovanca je na robu prisotna zareza.Zaščitne kapsule Leuchtturm PREMIUM ULTRA imajo dimenzije identične dimenzijam kapsul Leuchtturm CAPS, zaradi česar so kompatibilne z vso os..

3,95 EUR


Na zalogi

Leuchtturm: ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule 34 mm - 10 KOS

Prileganje: Österreich 20 € Euro, 20 US $ Double Eagle ... Leuchtturm (Lighthouse) ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule za kovance brez roba so izdelane iz posebnega na praske odpornega transparentnega akrila (PMMA). Kapsule ULTRA PREMIUM so trenutno na voljo z notranjim premerom od 17 do 41 mm. Za lažje razdvajanje kapsule pri vstavljanju kovanca je na robu prisotna zareza.Zaščitne kapsule Leuchtturm PREMIUM ULTRA imajo dimenzije identične dimenzijam kapsul Leuchtturm CAPS, zaradi..

3,95 EUR


Na zalogi

Leuchtturm: ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule 33 mm - 10 KOS

Prileganje: Gold $10 (1795 - 1804), ...Leuchtturm (Lighthouse) ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule za kovance brez roba so izdelane iz posebnega na praske odpornega transparentnega akrila (PMMA). Kapsule ULTRA PREMIUM so trenutno na voljo z notranjim premerom od 17 do 41 mm. Za lažje razdvajanje kapsule pri vstavljanju kovanca je na robu prisotna zareza.Zaščitne kapsule Leuchtturm PREMIUM ULTRA imajo dimenzije identične dimenzijam kapsul Leuchtturm CAPS, zaradi česar so kompatibi..

3,95 EUR


Na zalogi

Leuchtturm: ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule 32,5 mm - 10 KOS Po naročilu

Leuchtturm: ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule 32,5 mm - 10 KOS

Prileganje: 10 EURO, 200 EURO, ... Leuchtturm (Lighthouse) ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule za kovance brez roba so izdelane iz posebnega na praske odpornega transparentnega akrila (PMMA). Kapsule ULTRA PREMIUM so trenutno na voljo z notranjim premerom od 17 do 41 mm. Za lažje razdvajanje kapsule pri vstavljanju kovanca je na robu prisotna zareza.Zaščitne kapsule Leuchtturm PREMIUM ULTRA imajo dimenzije identične dimenzijam kapsul Leuchtturm CAPS, zaradi česar so kompatibilne z vso ostal..

Po naročilu
Leuchtturm: ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule 32 mm - 10 KOS Po naročilu

Leuchtturm: ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule 32 mm - 10 KOS

Prileganje: 3 EURO, 1 oz. Gold Eagle $50, 1 oz. Gold Panda, 1 oz. Gold Buffalo ,... .Leuchtturm (Lighthouse) ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule za kovance brez roba so izdelane iz posebnega na praske odpornega transparentnega akrila (PMMA). Kapsule ULTRA PREMIUM so trenutno na voljo z notranjim premerom od 17 do 41 mm. Za lažje razdvajanje kapsule pri vstavljanju kovanca je na robu prisotna zareza.Zaščitne kapsule Leuchtturm PREMIUM ULTRA imajo dimenzije identične dimenzijam kapsul Leuc..

Po naročilu
Leuchtturm: ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule 31 mm - 10 KOS

Prileganje: US Half Dollars od 1837 dalje, ...Leuchtturm (Lighthouse) ULTRA PREMIUM zaščitne kapsule za kovance brez roba so izdelane iz posebnega na praske odpornega transparentnega akrila (PMMA). Kapsule ULTRA PREMIUM so trenutno na voljo z notranjim premerom od 17 do 41 mm. Za lažje razdvajanje kapsule pri vstavljanju kovanca je na robu prisotna zareza.Zaščitne kapsule Leuchtturm PREMIUM ULTRA imajo dimenzije identične dimenzijam kapsul Leuchtturm CAPS, zaradi česar so kompatibiln..

3,95 EUR


Na zalogi