Kategorije
Košarica

Avstralija: 1 AUD 2018 - 1oz .9999 Ag BU - Kangaroo (PM)


Od leta 2015 avstralska kovnica Perth Mint kuje serijo naložbenih srebrnikov z motivom kenguruja. Ob nakupu posameznega kovanca srebrnik prejmete v zaščitni kapsuli.

 • Kovanec ima upodobljen profil velikega rdečega kenguruja v skoku. Nad kengurujem je napis "AUSTRALIAN KANGAROO" pod njim pa letnica, masa, čistina in napis "SILVER" v prevodu srebro.
 • Druga stran nosi profil podobe britanske kraljice Elizabete II. okoli nje je napis "ELIZABETH II", država izdajateljica "AUSTRALIA" in nominalna vrednost "1 DOLLAR"
 • Vsak srebrnik vsebuje 1 ozt (31.1 g) srebra čistine .9999
 • Kovanec je uradno plačilno sredstvo, potrjen s strani avstralske vlade.
 • Pri posameznem nakupu kovanca bomo za vas kovanec zapakirali v ustrezno zaščitno kapsulo, ob nakupu 25 kosov pridejo kovanci pakirani v tubo, ki je zaščitena z varnostno nalepko. Ob nakupu količine 250 kovancev ti pridejo pakirani v večjo plastično embalažo imenovano tudi "master box".

Srebrniki NE sodijo v serijo zbirateljskih srebrnikov Kenguru, katero kuje avstralska kovnica Royal Australian Mint od leta 1993.

Avstralija: 1 AUD 2018 - 1oz .9999 Ag BU - Kangaroo (PM)

 • Razpoložljivost: PO NAROČILU (15 Delovnih dni)
 • Šifra: Avstralija: 1 AUD 2018
 • Stroški pošiljanja niso vključeni v ceno artikla.

      Masa predvidena za dostavo je: 0.050kg

 • DDV je obračunan skladno s 102. in 104. členom ZDDV-1,
      ter skladno s 110. členom ZDDV-1 ni izkazan posebej.
      Posebna ureditev: "Zbirke in starine":
  .
Artikel je dobavljiv po naročilu v količini vsaj 25 kosov. Kontaktirajte nas za podrobnosti in naročilo.

 

Značilnosti artikla
Kovina Srebro (Ag)
Stopnja čistosti (% čistosti) 999.9
Vsebnost kovine 1 oz t
Masa 31.1 g
Leto 2018
Država Avstralija
Nominala 1 AUD
Premer 40.60 mm
Debelina 2.98 mm
Proizvajalec Perth Mint
Oznaka kovnice P - Perth Mint
Orientacija
Pakiranje Pakiranje izbrano s strani kupca.
Tehnika kovanja BU
Dejanska fotografija? Ne
Napišite svoje mnenje
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro

Trudimo se Vam zagotoviti kar se da prijetno uporabniško izkušnjo, vendar ne moremo garantirati, da so podatki objavljeni na spletni strani v vsakem trenutku točni in popolni. Na fotografijah in v opisu skušamo prikazati dejansko stanje vsakega artikla in izpolniti vaša pričakovanja. Fotografije so ravno za ta namen narejene z veliko povečavo, ne pa za ustvarjanje napačne predstave o velikosti artikla. Zaradi specifične osvetlitve potrebne za prikaz dejanskega stanja kovanca, so lahko vidne podrobnosti, napake in odstopanja v barvi, ki s prostim očesom in ob drugačnih svetlobnih pogojih niso vidni. Fotografija artikla je zajeta pod določenim kotom, zato lahko pride do odstopanj v barvnem odtenku in nekaterih podrobnostih, v kolikor se zorni kot gledanja na artikel spremeni. Hvala za vaše razumevanje.

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke, ki vam omogočajo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. V kolikor nadaljujete z uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih si lahko preberete v zavihku zasebnost in piškotki.